Arigato ghozaimas !! =D hye smua .. HAHA .. malu weh nk bg ucpan (@_@) HEHE.. act i want say thank to u all bcoz follow my bad blog =P HAHA.. Im not really expert about doing blog2 nim.. HAHA.. kuar xstarang ayat mlayu.. Tobak rojok betik speech adiey td ork3.. HAHA.. paroks2.. Btw .. thanks ya.. HEHE.. bad speech !! korok ngoh !! blajo jer tnggi2.. pandai xstarang pon =D

My fwen :)

Rabu, 21 Disember 2011

Kehadiran Si Dia :)

Hadirnya Si dia dalam diri kita boleh menyebabkn kehidupan kita berubah ..

Menjadikan segala - galanya indah .. Dia juga sering membahagiakan kita .. Menyebabkan kita lupa pada kisah yang duka .. Melupakan kenangan lalu yang telah membuatkan kita sering terluka ..

Si dia juga sering memberikan kita semangat dalam melakukan sesuatu yang tidak kita dapat lakukan ..

Menjernihkan apa yang telah lama keruh .. 

Mencantikan apa yang hodoh .. menjadikan kita seorang insan yang paling bahagia dalam dunia bila bersamanya ..Si dia juga menjadikan kita sering mengimpikan angan - angan untuk sampai ke gerbang perkahwinan bersamanya .. 

Hidup bersamanya  hingga ke akhir hayat .. Kita ingin membahagiakan si dia dengan penuh kasih sayang agar si dia sentiasa selesa dengan kita.Walaupun kita bergaduh dengannya namun semua itu hanya sementara kerana dalam hati tetap ada sayang beserta rindu kepadanya .. 


Pernah kan walau dalam keadaan bergaduh kita tetap juga ingin menghantarkan SMS untuk menyatakan bahawa kita rindu kepadanya ..

Jangan terkejut jika Si dia yang anda lihat tidak cantik/hensem rupanya kerana cinta tidak mengenal rupa paras :D


Oleh itu jangan la kerana rupa parasnya yang tidak menarik membuatkan anda malu dengannya ..

Jodoh datang dengan tiba - tiba oleh itu terimalah si dia dengan redha :D

RENUNG - RENUNGKAN LAH dan SELAMAT BERJAYA ;D :D

Tiada ulasan: