Arigato ghozaimas !! =D hye smua .. HAHA .. malu weh nk bg ucpan (@_@) HEHE.. act i want say thank to u all bcoz follow my bad blog =P HAHA.. Im not really expert about doing blog2 nim.. HAHA.. kuar xstarang ayat mlayu.. Tobak rojok betik speech adiey td ork3.. HAHA.. paroks2.. Btw .. thanks ya.. HEHE.. bad speech !! korok ngoh !! blajo jer tnggi2.. pandai xstarang pon =D

My fwen :)

Sabtu, 28 Januari 2012

Kenangan Kami Bersama Di Air Terjun Sekayu

Assalamualaikom !!
Hello .. Hello !!
Selamat Pagi Semua :)

HeHe !! Setelah sekian lame tak entry lam nie kan semalam tetibe jer terase nak membelek gambar2 lame yanag ada dalam laptop nie .. macam2 gambar ada .. HAHA .. sape pnye pun adiee tak taw :) okey ! semasa tengah sedap2 check gambar tetibe jumpe la 1 folder nie .. Haaa !! taw tak folder ape .. HUHU .. folder gambar adiee ngan budak kelas time kat Tesdec pergi BBQ kt Air Terjun Sekayu :) alahhhhh !! teringat balik kenangan time nak pergi tu .. budak2 laki rider jer .. yela kan.. da ad motor tak kan nk simpan jer .. pastu yang tak de kenderaan tu ada la sewa kereta cik .. kereta kancil jer .. okey la tu kan :) adiee naik ngn Bella .. farah n wawa sekali ngan adiee :) okey2 !! jom2 usha gambar yang adiee ambik bile kiteorng semua da sampai kat sane .. kita zass !! HAHA


Tengok !! wawa da awal2 menginterprem sebagai model bersama model yang tak berbaju dibelakangnyer tak lain tak bukan Z ! HAHA .. macam gitar da rupenyer :P


Haaa .. yang didepan sekali nie la Bella :) HUHU.. yg kat belakang dia tu wawa , z , n yang tengah usha arang tue karim .. mamat yang baju itam tue kn .. HEHE bf adiee .. tapi time nie still kawan jer lagi :P haaa.. mamat yang sangkut towel nie zuki namenyer..


Kawasan air terjun nie banyak batu2 besar .. silap langkah confirm masuk hospital :) so sila berhati2 la ye jika  nak mandi kat sini :)


HAHA .. z yang bermasalah !! HAHAHAHA .. yeahhhh !!!! okey ! jom kite usha gambar kat bawah nie pulak :) seronoknyer diaorng mandi !!





woww !! segaknyer mamat yang depan nie :)) HAHA .. tapi segak lagi yang dibelakang sane :P chieff :P
p/s : bf adiee yg pkai baju itam tue comel :) HEHE


Haaa !! kan da ckap  !! okey ! ready .. nak ambik gambar nie.. smua cover macho  termasuk mamat baju itam nie :PP


Aikk !! makan berdua jer ?? HAHAHA


HAHA .. seluar giro koyak !! buas sangt mase mandi ekpon :DD


Farah2 !! cakkk !! comel gituw !! HEHE.. ibu cover atas batu :DD mie sorang jer k kat belakang sane .. kenape?? merajuk ngan someone ker ?? HEHE ..




Razi with daus Fauzi :)


Karim bersiap2 tolong budak pempuan kemas barang :) tengok jer karim nie muka ganas tapi hati lembut wokk !!

okey laa !! sampai sini je la ye entry adiee untuk kali nie .. alahai .. sepagi tak tido semata2 bace blog orang len .. HEHE .. so adiee tak leh tido da sebab kul 9 jap agi ad kelas math .. balik kelas tu baru adiee tidooo ..
p/s : JANGAN GANGGU SAYA TIDOR !!

HAHA .. k la.. nanti kite ketemu lagi dalam entry adiee yang ntah bile la pulak ..(time rajin n free kot :P ) HEHE ..akhir kata dari adiee selamat maju jaya yer..

w'salam :)

                                                                                                          ... Radiey Razana ...

3 ulasan:

Awie Omar berkata...

Baru Folo sini. Menarik jugak blog ni. Keep blogging!
Jemput la singgah ke blog aku ni
http://awieomar.blogspot.com/2012/02/10-karekter-kucing-peliharaan-bapak-aku.html

Muhammad Yunus berkata...

Saya padankan awak !

http://mohdyunus89.blogspot.com/2012/03/assalamualaikum.html

Radiey Razana berkata...

Awie Omar : thanks .. hehehe.. blog saya nie bnyk yg mngarut .. hahaha . btw tq follow :D

Muhammad Yunus : :D :D :D thanx follow